Klessebestersen bij Goed, Beter, Besters! Te gast bij Radio EVA

Met de actualiteit van de landelijke verkiezingen en alle berichten in de media over het klimaat is het tijd om even bij te kletsen. Wat kun je in je eentje doen voor het klimaat? En hebben wij überhaupt wel invloed op het klimaat?  In het radioprogramma Goed, Beter, Besters praat ik je samen met Rianne Besters in 8 minuten bij!

Wat speelt er rondom het klimaat?

Heb je de film “A Life on Our Planet” van David Attenborough gezien? In de film noemt hij ons aandeel in klimaatverandering “our greatest mistake”.  Gelukkig vertelt David daarbij dat wij deze vergissing kunnen herstellen als we daar nú naar handelen.

Hoe zit dat dan? Zijn de gevolgen van klimaatverandering echt zó groot? En wat kan jij in je eentje doen? En zijn wij mensen echt verantwoordelijk voor klimaatverandering?

Klessebestersen over klimaatpositief gedrag

In het radioprogramma Goed, Beter, Besters kletst Rianne wekelijks bij over een bepaald thema. Ik was te gast over de stand van zaken rondom klimaatverandering. Luister hier het radio-item!

En nu?

In het radio-item vertelde ik dat je veel positieve impact kan maken voor het klimaat door jouw (geld)bank onder de loep te leggen. Lees hier meer over.


Stemmen is ook een krachtige manier om positieve invloed uit te oefenen op ons klimaat. Lees hier mijn klimaat stemadvies 2021.


Stem klimaatprogressief

Toptip: Luister naar meer radio-items van Goed, Beter, Besters op Instagram.


Instagram

Of lees over energie leveranciers die écht groen zijn. De keuze is reuze!


Groene energie

Radio Item Goed Beter Besters