Zakelijke dienstverlening

Mens en Klimaat beweegt mensen naar duurzaam en planeetpositief gedrag. Ik bied de volgende diensten aan: 

Duurzame gedragsverandering induceren

Nu jij en ik samen met de mensen om ons heen de hoofdrolspelers zijn in de ontwikkelingen op onze planeet is kennis over ons brein en gedrag extra waardevol geworden.

Hoe induceer je duurzaam gedrag? En wat moet je vooral niet doen?

Ik bied advies en projectmedewerking aan bij doelen gericht op duurzaamheid, klimaatmitigatie, klimaatadaptatie en positieve gedragsondersteuning. Mijn werkzaamheden zijn onderbouwd met kennis uit de gedragswetenschappen en wetenschappelijke kennis over onze planeet. 

De bijdragen die ik lever zijn altijd gericht op de transitie naar een duurzame samenleving.

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Dan ben je van harte welkom voor een kennismaking en een vrijblijvend gesprek. Neem contact met mij op via 0643994355 of info@mensenklimaat.nl.

klimaatpsychologie
Duurzame gedragsverandering creëren is een puzzel leggen die anderen ondersteunt richting duurzaam gedrag.

Communicatie versterken

Met een goed opgezette communicatiecampagne kun je mensen in beweging brengen. Toch zien we nog regelmatig dat soms dure communicatiecampagnes weinig opleveren of zelfs het tegenovergestelde effect hebben van wat de bedoeling is.

Onderbouwd met een mix van sociaal wetenschappelijk kennis en ervaring bied ik een positieve bijdrage aan het effect van jouw communicatie. Maak een betere verbinding met de doelgroep, zorg voor meer bewustwording en creëer positieve duurzame gedragsverandering.

Zowel publieke als private organisaties hebben beweging als doel bij de communicatie. Waar publieke organisaties vaak beweging richting klimaatadaptief gedrag willen stimuleren, mikken private organisaties vaker op het willen verkopen van een duurzaam of planeetpositief product. In beide gevallen is de kennis uit de psychologie waardevol voor jouw beoogde doel.

Meer weten? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Dan bekijken we samen wat ik voor jou kan betekenen.

Communicatie
Een goed onderbouwde en vormgegeven boodschap brengt mensen in beweging.

Mediaoptredens over duurzaamheid

Voor lezingen, mediaoptredens of vergelijkbare verzoeken kunt u direct contact opnemen via 0643994355. U kunt ook het contactformulier invullen met een verzoek.

Onderwerpen die vallen onder klimaatpsychologie waar ik graag over praat zijn:

  • Welke koers moeten wij varen voor een gezonde, duurzame en sterke samenleving?
  • Hoe komen we daar? En wat is de rol van ons gedrag en keuzes?
  • Welk gedrag en keuzes hebben een sterke positieve impact?
  • Hoe beleven mensen de thema’s duurzaamheid en klimaatverandering?
Beluister het radio item bij goed beter besters over internetten en ons klimaat. Wat kun jij zelf doen voor een positieve impact?

Een voorbeeld van mijn bijdrage

Een voorbeeld van mijn bijdrage vind je in het project van de Go Ahead Eagles Regenton ©. In opdracht van het waterschap Drents Overijsselse Delta werkte ik samen met de Gemeente Deventer, voetbalclub Go Ahead Eagles en de Intratuin Deventer aan klimaatadaptieve gedragsverandering voor de fans van Go Ahead Eagles.

Je kunt nu...

Mens en Klimaat contact
...contact opnemen.
Logo van de regen in de club
...naar het Go Ahead Eagles project gaan.
Logo LinkedIn
...mij vinden op LinkedIn.